Kamers

In de Moulin de Lassier zijn vier slaapkamers ter beschikking:

Myrtille

De lichte kamer Myrtille heeft een rustgevende uitstraling. Myrtille heeft de beschikking over een antiek Frans tweepersoonsbed, een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel. De kamer ligt op de eerste verdieping en is direct toegankelijk vanuit de salon.

Fleur de Lys

De lichte kamer Fleur de Lys heeft een rustige kleurstelling.  Fleur heeft de beschikking over een tweepersoonsbed, een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel. De kamer ligt op de eerste verdieping en is direct toegankelijk vanuit de salon.

Cantaloupe

De ruime kamer Cantaloupe op de tweede verdieping heeft een sfeervolle warme kleurstelling en klassieke uitstraling. De zichtbare oude balkenconstructie versterkt deze ambiance. Cantaloupe heeft een groot Frans tweepersoonsbed. Kamer Cantaloupe heeft een privé badkamer op deze verdieping, die bevat: toilet, douche en wastafel.

 

Kamer Tournesol wordt alleen verhuurd samen met kamer Cantaloupe als familiekamer. Men deelt dan de badkamer op deze verdieping, die bevat: toilet, douche en wastafel. Ze delen die niet met andere gasten.

Tournesol

De ruime kamer Tournesol op de tweede verdieping heeft een warme lichte kleurstelling, waardoor de fraaie oude balkenconstructie tot zijn recht komt. Tournesol heeft een box-spring lits-jumeaux. Deze bedden kunnen indien gewenst worden geplaatst als twee eenpersoonsbedden.