Welkom bij de Moulin de Lassier

Een kleinschalige, persoonlijke locatie voor naturistische bed & breakfast (chambres d'hôtes) in Haute-Vienne aan de poort van de Dordogne (Périgord) en Corrèze. 

Wij verwelkomen u graag voor een naturistisch verblijf in onze gemoderniseerde oude molenaarswoning, fraai gelegen in het midden van 5 ha bos en weilanden, aan de rand van het riviertje de Loue, dichtbij het Parc Naturel Régional Périgord Limousin en de oude stad Saint-Yrieix-la-Perche.
Er zijn volop toeristische mogelijkheden in de omgeving, zoals natuurwandelingen, geo-caching, bezoek aan kastelen en oude dorpjes en stadjes.

Heerlijk bloot genieten van de rust en de natuur om ons huis, op het terras, ontspannen in en bij het zwembad, of wandelen  langs het riviertje of in het eigen bos. Gastvrij logies met uitgebreid ontbijt inbegrepen, diner is mogelijk op zondagen, dit alles in een nostalgische authentieke omgeving.

Na vijf heerlijke seizoenen is Moulin de Lassier in 2023 weer open van 1 juli tot eind augustus !

Volg nieuws over veranderingen in het afgelopen seizoen in ons:  Blog !

 

 

Accommodaties Table d'hôte Fietsen in de omgeving Geen Koffie en thee inbegrepen Naturisme De accommodaties zijn rookvrij Niet toegankelijk voor gehandicapten Vissen in de rivier (met vergunning) Wandelroute (bloot op eigen terrein) Gratis Wifi Zwembad Geen huisdieren