Welkom bij de Moulin de Lassier

Een kleinschalige, persoonlijke locatie voor naturistische bed & breakfast (chambres d'hôtes) in Haute-Vienne aan de poort van de Dordogne (Périgord) en Corrèze. 

Wij verwelkomen u graag voor een naturistisch verblijf in onze gemoderniseerde oude molenaarswoning, fraai gelegen in het midden van 5 ha bos en weilanden, aan de rand van het riviertje de Loue, dichtbij het Parc Naturel Régional Périgord Limousin en de oude stad Saint-Yrieix-la-Perche.
Er zijn volop toeristische mogelijkheden in de omgeving, zoals natuurwandelingen, geo-caching, bezoek aan kastelen en oude dorpjes en stadjes.

Heerlijk bloot genieten van de rust en de natuur om ons huis, op een van de terrassen, ontspannen in en bij het zwembad, of wandelen in het eigen bos. Franse gastvrijheid voor logies met uitgebreid ontbijt in een nostalgische authentieke omgeving.

Na twee heerlijke seizoenen is Moulin de Lassier in 2020 weer open vanaf 2 juli tot en met september!

 

Lees ons beleid ten aanzien van corona / Covid-19

Nieuws:  Blog !

Ledenvoordeel voor leden van de NFN:
Gedurende het gehele seizoen vanaf 3e opeenvolgende nacht 10% korting per nacht 
(alleen indien rechtstreeks bij ons geboekt)

 

Accommodaties Table d'hôte Fietsen in de omgeving Geen Koffie en thee inbegrepen Naturisme De accommodaties zijn rookvrij Niet toegankelijk voor gehandicapten Vissen in de rivier (met vergunning) Wandelroute (bloot op eigen terrein) Gratis Wifi Zwembad Geen huisdieren