Lees onze beoordelingen op:

BlootkompasEuronatureNaturismegidsNaturistB&B, Google Maps.

 

Beoordeling van gasten op Blootkompas https://blootkompas.nl/locaties/moulin-de-lassier-naturisten/

Fantastisch!

Wat een overheerlijke week hebben we hier gehad. Henk-jan en Angelique zijn zulke lieve warme mensen, niets is te veel en je word echt verwend. Ontbijt was top, avond eten voor een zeer schappelijke prijs 3 gangen was top, Angelique is een keukenprinses en Henk-jan de koning van de desserts. De kamers zijn gezellig, super schoon met een prima badkamer. De tuin is werkelijk een plaatje met een heerlijk zwembad. Wat kan ik nog meer zeggen behalve dan dat wij in 2021 zeker weer naar Moulin de Lasser gaan, kunnen nu al niet wachten.

23 dec 2020 - Hein en Angelique

Geweldige B&B, heelijk relaxed!

Net terug van een heerlijke romantische week bij een kleinschalige B&B, Moulin de Lassier, net onder Limoges (F). Al voor het derde jaar hebben de sympathieke Nederlandse gastheer HenkJan en charmante gastvrouw Angelique alles om je vakantie compleet te maken. Rust, ruimte en stilte, op pure naturistische leest geschoeid. Met een zacht ruisende waterval op de achtergrond.?5 Ha grond waar je heerlijk naakt kunt wandelen. De tuin staat vol met fruitbomen en bessen en hazelnoten. 's Avonds een gezamenlijke perfecte 3 gangen maaltijd met wijn (“Table d’Hôte”) voor een klein bedrag. We hebben heerlijk gerelaxed. Comfortabele kamers met eigen badkamer, niet gehorig. Alles was brandschoon.? De locatie was zelfs door de navigatie-app Waze prima te vinden, aan het eind van een doodlopend pad.?(Voor de onvermijdelijke rokers was er zelfs een plekje achter in de fraaie tuin, alhoewel dat minder op prijs gesteld wordt)

25 jul 2020 - tom en lucia

Weer terug

In ons vorige review schreven we: "Tot volgend jaar" maar wij voelen ons bij Angelique en Henk Jan zo thuis dat we dit jaar nog 14 dagen terug zijn gegaan. Het was weer heerlijk! Al is het kleinschalig (gelukkig maar) bij Henk Jan en Angelique wordt NATURISME nog met hoofdletters geschreven, niets is hun te veel, daarom vinden wij dat Moulin de Lassier de Award verdient. Mattie en Ton

21 dec 2019 - Mattie en Ton

 

Beoordeling van gasten op Euronature.nl,  https://euronature.nl/naturistische-vakantie/frankrijk/moulin-de-lassier

Jan-Dirk Sintenie, 30-08-2021,    Gastvrijheid in ultieme vorm

De gastvrouw en gastheer doen er werkelijk alles aan om hun gasten een uiterst plezierig en ontspannen verblijf te garanderen

 

Ludo en Els, 30-07-2021,    paradijs aan de poort van de Dordogne

In Moulin de Lassier schrijven ze Gast met een hoofdletter.

Wim, 10-09-2020,   Heel goed en verzorgd

De ontvangst was erg goed, het verblijf uitstekend. Prima gastvrouw en gastheer. Goed eten. Uitstekend verblijf. Wat zouden we nog meer willen?

Marc, 31-07-2020,   Hemel op aarde / aards paradijs

De B&B van Henk-Jan en Angelique ligt afgelegen, maar eenmaal de laatste bocht voorbij, waan je je in het aards paradijs. Een mooi huis, een indrukwekkende tuin en een prachtig zwembad. Het ontbijt en het avondeten waren zelfgemaakt en heerlijk. De twee gastheren zijn zo'n warme, attente mensen... Nu al heimwee.

Angelique en Hein,  23-07-2020,   Fantasrisch

Wat een verwennerij, dit is echt relaxen. Henk-Jan en Angelique zijn zulke lieve hartelijke mensen, die alle moeite nemen om 't verblijf bij ze tot een succes te maken. Prachtige omgeving, super leuke authentieke b en b met heerlijke kamer. Heerlijk verzorgt ontbijt, super lekker gegeten s' avonds met dank aan de kook kunsten van Angelique en Henk-Jan (dessert) fijn zwembad met ligbedden. Kortom we hebben echt genoten van ons verblijf. Wij gaan zeer zeker terug!

Nick en Marian, 20-08-2019: Super gastvrij echtpaar en prachtige omgeving

Henk-Jan en Angelique hebben ervoor gezorgd dat wij een supervakantie hebben gehad. Accomodatie is kleinschalig, een oude molenaarswoning met maar 4 kamers. Mooi zwembad; niet te groot maar groot genoeg omdat er niet veel gasten zijn. Ontbijt zeer uitgebreid en wij hebben elke avond hier gegeten. Het diner was uitgebreid, er wordt zoveel mogelijk gekookt met verse producten; als het kan uit eigen tuin. Henk-Jan en Angelique zijn erg gastvrij, niets is hun teveel en je voelt je echt als god in Frankrijk. Accomodatie is wat afgelegen, erg rustig en een prachtige omgeving. Als je rust en ontspanning zoekt, ben je hier zeker aan het juiste adres! Zeker de moeite waard!

Een beoordeling van in 2019 teruggekeerde gasten:
Wij hebben nu voor de tweede keer een week gelogeerd in Moulin de Lassier. Een absolute must voor de naturist op zoek naar een luxe en kleinschalige B&B met veel privacy. De kamer was prima ingericht met een privé badkamer. De niet al te grote afmeting van de kamer wordt ruimschoots gecompenseerd door de in Engelse stijl ingerichte woonkamer die volledig ter beschikking staat voor de aanwezige gasten en waar ‘s ochtends een zeer uitgebreid ontbijt wordt geserveerd en ‘s avonds gebruik kan worden gemaakt van de table d’ hôte die met veel zorg wordt bereid door eigenaren Angelique en Henk Jan. Ook hebben wij weer genoten van de prachtige tuin met zwembad en voorzien van alle gemakken en comfort. Gastvrijheid staat bij Angelique en Henk Jan zeer hoog in het vaandel, hetgeen, naast een schitterende accommodatie uitnodigt tot herhaling !

J & M

 

Beoordelingen op naturismegids.nl    Naturismegids Ervaringen

Een super B&B op een prachtige locatie.
Een fijne, lieve, attente en vriendelijke gastvrouw en gastheer. Niets is hun teveel. Je voelt je er meteen thuis.
Lekker uitgebreid ontbijt en een heerlijke lunch en diner als je dit zou willen. En natuurlijk een heerlijk zwembad.
Er ontbreekt je werkelijk aan niets, we zijn zo verwend!!!!
Je krijgt er ook leuke tips wat je eventueel zou kunnen gaan bekijken/beleven in de omgeving.
Elke dag was een "feestje". Onze vakantie was een groot "feest". Wat hebben wij genoten. Dit vergeten we nooit.
Lieve Angelique en Henk-Jan, BEDANKT VOOR ALLES!

Ad en Franca | 22-09-2019

Dag Angelique en Henk-jan.
We zijn goed thuisgekomen, we hebben maar van 1 ding spijt: dat we niet langer zijn gebleven...
Het was een heel gezellig verblijf, voor herhaling vatbaar.
tot nog eens
Danny & Karel

Karel & Danny | 20-09-2019

16-09-2019

Na een vakantie in Zwitzerland konden we niet wachten om voor de tweede keer dit jaar naar "Moulin de Lassier" te gaan. We keken er echt naar uit ons weer te laten verwennen door Henk-Jan en Angelique
Wat zijn het toch geweldige, lieve mensen waar je je meteen thuis voelt.
We hebben weer genoten van de heerlijke lunches en diners van Angelique en de goede uitgaan tips van Henk-Jan.
Elke dag gezwommen in het eigen zwembad, leuke mensen ontmoet en genoten van de prachtige natuur.
Echt een plek waar je kunt genieten.

Ton en Mattie 

09-07-2019
Wat een heerlijke locatie en gastvrije en vriendelijke mensen. Angelique en Henk Jan bedankt voor de,te warme, vakantie goed dat er een heerlijk zwembad was. Tot volgend jaar. Mattie en Ton

 

Beoordelingen op de Franse versie van naturistengids:

https://www.guide-naturiste.fr/fr/b-and-b-naturiste/2318/p-moulin-de-lassier.html#Impressions 

"De passage pour 2 jours , très bel acceuil de angélique et henry dans leur superbe havre de paix
les chambres et la piscine et bien sur le petit déjeuner sont top
le français est bien parlé et l'europe se découvre autour d une table d hotes ou les discussions entre naturistes peuvent durer."

jmarc | 23-08-2019

Onze eerste Franse gasten in 2018 (teruggekeerd in 2019 en 2020) 

"L'accueil par Angélique et Henri est très agréable dans un cadre charmant. Nous avons beaucoup apprécié toutes les prestations et plus particulièrement le dîner fort réussi, assorti de toutes les attentions proposées par nos hôtes.
Le temps s'est arrêté pour laisser place à une quiétude très plaisante. Les chambres sont confortables, très bien décorées. Le petit déjeuner ne peut que nous mettre de bonne humeur, avec en prime les framboises du jardin.
Soyez en sûr, c'est une halte de qualité conviviale.

Catherine et Jean-Paul | 13-07-2018 "

 

Een oordeel op NaturistBnB:

Cwit on Moulin de Lassier B&B – 3 – Cantaloupe

Very quiet and friendly B&B. Old house with charm. Very nice hosts alwys eager to help We had the B&B all to ourselves which was great with our two young children. Dinner was very nice also in a family like atmosphere.

 

op Google Maps:

François : "Un moulin charmant dans un petit paradis qu ' est ce fond de vallée peu perdue, des hôtes aux milles attentions et avec toujours le soin du plus petit détail. Nous y avons passé un très agréable week end. Nous espérons avoir l'occasion d'y revenir..."
Jake: "Très jolies cadre et les gérants sont très accueillant"